Heb je een vraag !

Saccoo

Saccoo handtassen en portefeuilles van Nederlandse bodem

Ben je niet te vinden voor high-fashion tassen maar eerder voor tijdloze exemplaren ? Dan is de collectie handtassen en portefeuilles van Saccoo iets voor jou. De 4 basiskleuren – zwart, cognac, bruin en rood – worden elk seizoen aangevuld met één of meerdere nieuwe kleuren. Prijs/kwaliteit zijn deze handtassen een topper.

SACCOO staat voor vakmanschap en kwaliteit. Alle tassen worden met de hand gemaakt van vollenerf rundsleder.

Ze worden plantaardig gelooid en ondergaan verschillende bewerkingen waaronder het drogen in de zon en bewerken met polish en olieën. Deze werkwijze geeft de speciale look aan je tas, is eco-vriendelijk en geeft geen allergieën voor de lederbewerkers.

Je hebt de keuze uit twee collecties, nl. CARACAS  en PANAMA. Het leder werd op verschillende manieren bewerkt, vandaar de iets andere look.

Prijs-kwaliteit is Saccoo de beste keuze.

Nieuwe modellen, waaronder twee shoppers zijn nu verkrijgbaar. Ook de reeks tassen in gewaxte canvas en afgewerkt met leer vind je nu in onze winkel én online !

Nieuw ! Saccoo canvas

Ontdek nu de nieuwe reeks tassen gemaakt uit gewaxte canvas en afgewerkt met leer. Verkrijgbaar in drie kleuren. Vanaf € 65,00