Heb je een vraag !

Over ons

Marie-Leen, je shopspot voor merkhandtassen, lederwaren, reis- en schooltassen met pit, stijl & service!

Kwaliteit en zorg voor je dierbaarste spullen

Marie-Leen is dé shopspot voor merkhandtassen, reis- en schooltassen met pit, stijl & service. In 2 etalages – 1 in de winkel in Kapellen en de online etalage – biedt Marie-Leen een uitgelezen aanbod tassen en accessoires: voor jezelf, om nieuwe horizonten mee te ontdekken, om cadeau te doen aan een dierbare…

“Kwaliteit, duurzaamheid en service lopen als rode draad doorheen onze collectie,” aldus zaakvoerster Marleen. “We willen jouw dierbaarste spullen die je overal met je meedraagt met kwaliteit en zorg omringen, voegt ze er nog aan toe. “En dat mag je ook letterlijk nemen: bij Marie-Leen vind je een duurzame en stijlvolle cocon om je dierbaarste spullen in te bewaren en op je levenspad met je mee te dragen.”

Yes we care

Bij Marie-Leen zijn jouw dierbaarste spullen in goede handen en vind je zonder twijfel de tas of het accessoire naar je hart: een modieuze merkhandtas in leer, een onkreukbare, verderlichte en hippe reiskoffer, een handige portefeuille, een coole en degelijke boekentas of schoolrugzak…

Bij het uitkiezen staat het team van Marie-Leen je met raad en daad bij. Zaakvoerster Marleen: “Neem gerust de tijd om te kiezen. We staan je met plezier én met kennis van zaken bij. Ook in onze webwinkel kun je steevast op ons rekenen. Vragen die je stelt via mail worden, ook buiten de openingsuren, snel en met veel plezier en aandacht beantwoord. ‘Klant is koning!’ en dat zijn bij Marie-Leen geen loze woorden. Ook nà je aankoop telt alleen jouw tevredenheid.

Alle shops waar je van houdt op één plaats

Je vindt de pittige, stijl- en kwaliteitsvolle collectie van Marie-Leen in de winkel in Kapellen en in de online shop. Deze 2 etalages brengt Marie-Leen samen onder de noemer ’s hopspot’.

“We zijn bijzonder trots op onze shopspot , aldus zaakvoerster Marleen. “Toch zul je de geur van echt leer en onze service nooit hoeven te missen, want of je nu bij Marie-Leen in Kapellen langskomt of in onze online shop, je krijgt er altijd kwaliteit en onze warmhartige service bovenop. Gratis en voor niets.”