Heb je een vraag !

handtaslicht SOI

Een handtaslicht van SOI, steeds het ideale geschenk

NU MET KORTING VAN 30%

Ben je op zoek naar een leuk, origineel en praktisch geschenk ? Zoek niet langer en ga voor een handtaslichtje van SOI. Telkens je het aanraakt gaat het branden gedurende enkele seconden. Tijd genoeg om je licht te verschaffen in je handtas om je spullen snel te vinden, als je ergens in het donker staat of  tijdens je vakantie in je hotelkamer. Leg het op je nachtkastje en bij een aanraking heb je licht en tijd genoeg om je te oriënteren.
Het mooie design en lichtgewicht kunnen je zeker overtuigen. Nog een voordeel : als de batterijtjes leeg zijn kan je ze vervangen. Je hoeft je lichtje dus niet weg te gooien, hetgeen er een duurzaam artikel van maakt.
Voor de prijs moet je het zeker niet laten : € 25,00. Dit komt overeen met de prijs voor een boeket bloemen maar dat moet je na een week al bij het huisvuil zetten. Van je lichtje daarentegen blijf je onbeperkt plezier hebben.

NIEUW ! Een handtaslicht met powerbank. Is de batterij van je telefoon zo goed als leeg ? Geen probleem, gebruik je handtaslicht/powerbank om hem terug op te laden ! Zo ben je steeds bereikbaar.

Leuk om te geven of te krijgen, met de feestdagen of  zelfs het hele jaar door !

Te koop in onze winkel of online !